Initial am vrut sa scriu cateva recomandari pentru fotografii care inca mai trebuie sa faca munca de teren si sunt expusi, dar sunt sigura ca ei stiu deja foarte bine ce pot face sa se protejeze, asa ca o sa incerc sa fac o lista cu lucrurile pe care le poti face acasa, cand tu esti fotograf. 
Intotdeauna am sustinut ca educatia face parte din procesul evolutiei. Evident, e foarte foarte importanta si practica si fara ea teoria ar fi inutila, dar si teoria te poate scuti de foarte mult timp pretios in care incerci, esuezi si tot asa pana cand ajungi la rezultatul dorit. 
Pentru multi dintre noi faptul ca trebuie sa stam in casa este in primul rand o lovitura psihica, mai ales pt noi astia de iubim fotografia de peisaj...si mai ales primavara :)) In iarna am stat de bunavoie in casa destule zile si nu am avut nici o problema :)))
Dar ca sa nu o luam cu capul, de tot:))),  zic ca nu ar strica sa incercam sa mai citim, sa mai vedem un tutorial sau chiar sa facem un curs online. Mai ales ca o sa ne ajute in momentul in care o sa avem din nou voie sa iesim. 
Lista mea de recomandari este urmatoarea, dar daca tu mai stii si alte lucruri misto de facut astept cu drag sa updatez lista :) 


1: Professional Photographers of America pune la dispozitie peste 1100 de cursuri gratuite: 

2: Scibd ofera 30 de zile gratuite in care poti sa citesti o gramada de cati si reviste: 

3: skillshare ofera 2 luni gratuite 

4: podcasturi despre fotografie:

5: Cateva filme despre fotografie:
Just plain love – un film documentar care te face sa intelegi care este sensul si scopul fotografiei de strada
Finding Vivian Maier – filmul care te va face să iubesti fotografia de strada
The Salt of the Earth sau La sal de la tierra – O calătorie intr-o dimensiune a echilibrului si a conexiunii cu umanitatea prin perceptia fotografului Sebastiao Salgado ( PS: iubesc filmul asta!!!!! <3 ) 
What remains the life and work of Sally Mann – Despre raspunsurile la intrebările cum si de ce alegem să fim fotografi
In No Great Hurry: 13 Lessons In Life With Saul Leiter
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus (2006)
Tales by light ( Netflix)
The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography (Netflix) 
Ashes and snow ( 2005) ( PS: love love love this!!!!!) 

si evident miniseria "Chernobyl" de la HBO. Nu este despre fotografie, dar nu aveam cum sa nu recomand ceva despre Chernobyl :D


6: Workshop gratuit de la Ovidiu Lesan ( fotografie de nunta) You may also like

Back to Top