E x p e r i e n c e C h e r n o b y l - Oct 2020
Chernobyl nu este o destinatie de vacanta. Chernobyl este o EXPERIENTA. Locul este ca o capsula a timpului...sovietic ce este drept, dar in acelasi timp exista sanse destul de mari sa vedem animale salbatice care s-au intors in zona de cativa ani ( elani, cai salbatici, etc). Tura se tine cu un numar restrans de persoane tocmai pentru ca fiecare sa poata sa exploreze si sa fotografieze in voie locurile pe care le vom vizita.
Pentru ca am fost deja de 2 ori cunosc cel mai bun ghid din zona, cunosc locurile care sunt safe si care merita vizitate.


Perioada: 1  – 6 octombrie 2020
Locatii: 5 zile in Chernobyl & Pripyat 
Locuri disponibile: 6
Pret: 690 euro/pers
Pretul include:
Cazare in camera dubla, trei mese pe zi, transportul cu microbus pe toata perioada cat vom sta in Chernobyl( inclusiv ne ia de la aeroport),  ghid (care ne va face si accesul in zona), monitorizare dozimetrica si gps. 
Vom fotografia zonele cele mai importante, cum ar fii: turnul de racire al reactorului 5 (neterminat) , reactorul (de la distanta), parcul de distractii, radarul Duga, spitalul, gradinite, scoli, stadionul, magazinul de piane, piscina, hotelul si multe , multe altele.

Putem lua separat si un tur al reactorului 4: Camera de comanda a reactorului 4, gоldеn соrrіdоr, camera pompelor, buncarul unde s-au tinut primele sedinte de partid dupa accident, etc. Acest tur se poate face doar daca toti participantii sunt de acord deoarece dureaza aproximativ 6 ore. Si are un cost extra de 125 euro/persoana. SI trebuie anuntat cu cel putin 2 saptamani jumatate inainte de ajungerea in zona. 


Cazare si mese: 
   Avem 4 nopti(1-5 octombrie) de cazare la un hotel din Cernobil unde vom servi si micul dejun si cina, iar pranzul il vom lua la cantina Centralei Nucleare.

Punct de intalnire:
Aeroportul din Kiev. Biletul de avion NU este inclus in pret. In perioada aceea un bilet de avion din Bucuresti costa aproximativ 200 de euro

Indrumare
Pentru indrumare pe partea de foto va stau la dispozitie
Iar cel care ne va spune povestile zonei: Ghidul (ps: the real thing, nu ceea ce se gaseste pe internet) 


Modalitati de inscriere si plata:
Plata se va face in 3 transe.
                               Avans:  -pana pe 30 iunie 2020: 200 euro - taxa ocupare loc - nu se returneaza.
                                            -pana pe 15 august 2020: 200 euro - ultima parte de avans. 
                              Restul de 290 euro pe platesc la inceputul calatoriei. 
Inscrierile se fac pana la data de 30 iunie 2020 in limita locurilor disponibile, printr-un mail pe adresa: contact@anadumitru.com , care va cuprinde urmatoarele date: nume, prenume, telefon. Dupa inscriere veti primi un mail cu toate detaliile si un cont bancar unde se va efectua plata avansului, rezultand rezervarea locului la tura . In cazul in care renuntati la tura si anuntati acest lucru dupa data de 15 august 2019, iar eu nu voi reusi sa ocup acel loc, avansul nu se va mai restitui. In cazul in care din anumite motive serioase tura foto se anuleaza, veti primi inapoi integral toata suma platita

You may also like

Back to Top